Relatie - Koppel Reading

Relatie Quantum-Energetische Reading


 relatie koppel reading

Een relatie kan heel uitdagend zijn voor je persoonlijke groei.Herken je onderstaande gedachten en gevoelens?

  • Hoe kunnen we samen als koppel groeien naar een nieuw bewustzijnsniveau?
  • De communicatie is stilgevallen of heel weinig geworden.
  • Je voelt je vaak onbegrepen.
  • Hoe vind je elkaar weer? Of hebben jullie juist een hele sterke band en wil je weten hoe jullie nog een hogere en diepere connectie kunnen maken
  • Heb je moeite om een onmogelijke liefde los te laten en te vergeten?
  • Waarom praten we naast elkaar en niet met elkaar?
  • Waarom voel je altijd zo verantwoordelijk voor die ander?
  • Hoe kan het toch dat ik mezelf niet kan zijn in deze relatie?
  • Welke patronen hebben jullie samen?

Een Relatie-Reading kan ruimte en nieuwe inzichten en helderheid geven. Vaak vind er ook een deel 'verlichting ' plaats.
Tijdens een relatie-reading wordt ALTIJD met respect en zonder oordeel omgegaan met de energie van de ander.

Eventuele kinderen kunnen ook kort worden gelezen, eventueel handig om een foto te laten zien van hen.

De laatste 15 jaar heb ik koppels geholpen hun leven te optimaliseren, veranderen door persoonlijke Transformatie en Groei.
Het consult voor een relatie reading duurt ongeveer 1,5 uur.

Een Relatie Reading - Coaching is mogelijk in mijn praktijk te Wilrijk - Antwerpen, bij je thuis (verplaatsingskosten €1,15 per km) of Online via Zoom, WhatsApp of Skype.

Een Online Reading - Coaching is even accuraat en krachtig als bij een fysieke ontmoeting!
Een goede internet connectie is een vereiste en een hoofdtelefoon met kwalitatieve microfoon is van belang.

Voor een Online Reading of op verplaatsing: Zorg dat je niet gestoord wordt. Zodat onze energieën sneller met elkaar in verbinding kunnen komen. En om je een efficiënte Transformatieve Reading te kunnen laten ontvangen.


Wie ben ik?

Mijn naam is Rachel Yung
Ik ben altijd geboeid geweest over het bewustwording en welzijn voor mezelf en anderen. Van kinds af aan heb ik altijd geweten dat er meer was dan wat wij tot heden beseffen. 20 jaar geleden ben ik op zelf onderzoek gegaan naar de essentie van wat/wie ik werkelijk ben, los van mijn leeftijd, uiterlijk of achtergrond.

In de loop der jaren heb ik mijn innerlijke zintuigen leren herkennen, ontwikkelen en gebruiken. Ik ben hoogsensitief (HSP), helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend en soms ook helderproevend. Ik zie het zelf zo niet, maar men heeft mij een Spiritueel begeleider, paranormaal healer, channeler, medium, paragnoste of sjamaan genoemd omdat ik onzichtbare energieën kan waarnemen en lezen. Tevens ben ik zeer vertrouwd om met 'Multi-Dimensionele' trillingen (quantum energie) om te gaan en in verschillende dimensies tegelijkertijd kan reizen. Ik heb door de jaren heen gemerkt, dat het transformatieproces van de persoon hierdoor aanzienlijk op een kortere tijd kan versnellen en ook dat het lichaam en geest het aankunnen, vergeleken met de traditionele therapievormen die we tot vandaag kennen. Lees meer over wie ik ben en over mijn eigen ervaringenIndien U nog vragen heeft, kan je mijn online contactformulier gebruiken of me telefonisch bereiken, ik beantwoord graag al uw vragen.