Transformational 'Psychic' Reading

Persoonlijke Quantum-Energetische Reading


helderziende, channeler, kaartlegster


Bij een Persoonlijke Transformatieve Reading of Energy Quantum Reading en in afstemming op jouw trillingen ontvang ik beelden en gevoelens omtrent jou. In het trillingsveld ligt veel informatie opgeslagen die meer kan vertellen over jouw struikelblokken en je ook kan helpen bij het nemen van beslissingen.

Soms gebeurt er tijdens een reading spontane healing of lichamelijke klachtenvermindering. Voor iedereen is het anders. Een Transformatieve Reading heeft een positief effect op uw Geest, Ziel en Lichaam en kan ook jouw leven veranderen.Transformatieve 'Psychic' Reading kan je helpen:

 • Als je onderweg het geloof in jezelf verloren bent
 • Je bent de richting kwijt of ervaar veel tegenslagen en weet de antwoorden niet meer
 • Bij energetische blokkades of verstoring
 • Om jezelf te herbronnen en om nieuwe inzichten te krijgen van je toekomst mogelijkheden
 • DNA & Cell re-programmeren
 • Als je klaar bent voor veranderingen, een reading helpt om het beste van JEZELF naar boven te laten komen
 • Als je vastloopt in je spirituele ontwikkeling
 • Om te resetten wat je niet meer nodig hebt
 • Als je hoogsensitief bent, zowel voor kinderen en volwassenen
 • Terug vertrouwen te hebben in JEZELF en bewuster door het leven te gaan zonder 'zweverig' te zijn
 • Intens samenwerken om je nieuwe 'IK' te herontdekken en talenten,....
 • Bij paniekaanvallen, trauma's, depressie, angsten, een laag zelfbeeld, burn-out, etc...
 • Je voelt je een tijdje ongemakkelijk en je weet niet waarom, je voelt je niet goed in je vel
 • Bij onverklaarde lichamelijke klachten

Een Transformatieve 'Psychic' Reading - Healing is een zeer persoonlijke ervaring en gebeurt in alle sereniteit en openheid. Indien nodig, kan je vrijblijvend kiezen om verder begeleid te worden. Zie pagina Transformatieve Coaching
Wie ben ik?

Mijn naam is Rachel Yung
Ik ben altijd geboeid geweest over het bewustwording en welzijn voor mezelf en anderen. Van kinds af aan heb ik altijd geweten dat er meer was dan wat wij tot heden beseffen. 20 jaar geleden ben ik op zelf onderzoek gegaan naar de essentie van wat/wie ik werkelijk ben, los van mijn leeftijd, uiterlijk of achtergrond.

In de loop der jaren heb ik mijn innerlijke zintuigen leren herkennen, ontwikkelen en gebruiken. Ik ben hoogsensitief (HSP), helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend en soms ook helderproevend. Ik zie het zelf zo niet, maar men heeft mij een Spiritueel begeleider, paranormaal healer, channeler, medium, paragnoste of sjamaan genoemd omdat ik onzichtbare energieën kan waarnemen en lezen. Tevens ben ik zeer vertrouwd om met 'Multi-Dimensionele' trillingen (quantum energie) om te gaan en in verschillende dimensies tegelijkertijd kan reizen. Ik heb door de jaren heen gemerkt, dat het transformatieproces van de persoon hierdoor aanzienlijk op een kortere tijd kan versnellen en ook dat het lichaam en geest het aankunnen, vergeleken met de traditionele therapievormen die we tot vandaag kennen. Lees meer over wie ik ben en over mijn eigen ervaringen


Hoe gaat het in zijn werk? - Wat kan je verwachten?

We gaan kort je vragen overlopen.
Als je geen vragen hebt, kan je ook met de 'flow' meegaan, en afwachten welke informatie er voor jou gaat komen, dat is ook perfect.
Je wordt gerustgesteld.
Ik maak mijn geest eerst leeg en begeleid je met een heel korte meditatie van 5 minuten. Bij deze om je lichaam en geest rustig te laten worden, zodat mijn energieveld kan synchroniseren met dat van jou om je een duidelijke Reading - Healing te kunnen geven.
Hoe ontspannen je bent, hoe preciezer ik kan 'intunen' om je verder te kunnen helpen.
Ik neem energieën waar en ontvang beelden. In het begin, soms onsamenhangende beelden (puzzelstukjes), vervolgens komen er weer andere beelden, om uiteindelijk de puzzelstukken samen te kunnen brengen om diepere inzichten te krijgen.
Naargelang de beelden krijg ik meestal eerst de buitenlaag (auraveld) te zien. Dan worden de volgende lagen 'afgepeld', om vervolgens de nog diepere lagen te kunnen waarnemen, bijvoorbeeld wat jou werkelijk blokkeert, enz...
Ik ontvang info via voeling (intuïtie), via het zien (derde oog), via het gehoor (helderhorendheid), via mijn cellen (cellen hebben ook een brein) en ook via heel mijn lichaam. Ter verduidelijking: Mijn lichaam is hypergevoelig om trillingen te kunnen waarnemen en heeft het vermogen om het om te zetten in woorden.

Klanten staan vaak versteld welke duidelijke informatie er kan binnenkomen. Zodat we direct naar de essentie kunnen gaan naargelang je vragen en je vrij snel de weg kan wijzen naar de volgende stap in je leven.
Het kan je heel aangenaam verrassen en een verademing zijn, zodat je vrij snel antwoorden kan krijgen tijdens je reading.


Wat kan je waarnemen tijdens een Transformatieve Reading - Coaching?

Vaak gebeurt er tijdens een reading dat je de energieën zelf kan waarnemen. Je kan bijvoorbeeld tintelingen voelen door je handen, je kan koude of warmte voelen stromen door je lichaam, en soms een aangenaam warmte voelen rond de hartstreek, of kan je eventueel via je derde oog zelf zien wat ik doorkrijg etc...
Soms gebeurt er tijdens een reading, ook een spontane healing, bijvoorbeeld: een persoon komt binnen, heeft op dat moment rugklachten, soms kan het spontaan verdwijnen en kan het zelfs zijn, dat het niet meer terug komt. Voor iedereen is het anders.

Klanten voelen zich vaak lichter en rustiger na een Reading-Coaching sessie. De energie en het lichter voelen, blijft dagenlang na de sessie doorwerken. De mogelijkheid bestaat dat je gaat merken dat je spontaan nieuwe inzichten gaat krijgen, meer inspiratie komt uit het niets, kortom je hebt terug hoop om verder door het leven te gaan.


Kan iedereen een Transformatieve Reading ontvangen?

Transformatieve Reading - Coaching is geschikt voor iedereen.
De laatste 15 jaar heb ik ontelbare individuelen, koppels, kinderen en groepen geassisteerd hun leven te optimaliseren en te veranderen door persoonlijke Transformatie en Groei.


Wat houdt een Relatie - Koppel Reading in?

Een relatie reading kan ruimte, nieuwe inzichten en helderheid geven. Vaak vind er ook een deels 'verlichting ' plaats.
Tijdens een relatiereading wordt ALTIJD met respect en zonder oordeel omgegaan met de energie van de ander. Zie pagina Relatie Reading


Wat als je bang ben en de waarheid niet durf te zien?

Je hoef NIET bang te zijn voor wat er eventueel naar boven kan komen. Ik krijg enkel te zien wat je aankan en waar je klaar voor bent om sneller ervaringen in het verleden te kunnen loslaten, te ontplooien en terug durven JEZELF te ZIJN.

Indien je een trauma hebt opgelopen bewust of onbewust, tijdens een reading of coaching gaat je geen onaangename situaties herbeleven, zoals vaak tot op heden gebeurt bij traditionele psychologen, mede omdat zij een protocol volgen.

Ik laat je de toestand zien vanuit een andere perspectief, met andere woorden vanuit een afstand. Je gaat het eerder als neutraal bekijken en je wordt enkel de waarnemer, maar voelt het niet. Door mijn goed ontwikkelde zintuigen, help ik je om van bovenuit uw situatie te bekijken en leer je begrijpen waarom bepaalde ervaringen je is overkomen.


Wat houdt een Reading niet in?

Tijdens een reading worden er geen toekomstvoorspellingen gedaan. Ook vertel ik je niet wat je moet doen in een bepaalde situatie. Ik geef wel verschillende inzichten en perspectieven. Ik vertel enkel wat ik doorkrijg en dat kan voor jou meer helderheid en inzichten geven.


Wat is het verschil tussen de traditionele Coaching therapieën en mijn 'werkwijze'?

Ik laat de klassieke therapie protocollen volledig achterwege, omdat het je proces beperkt en uw persoonlijke groei aanzienlijk vertraagd. Ik biedt de hulp aan die nodig is. Ik zie iedere persoon als Uniek en vind ik het dan ook niet meer dan normaal dat je ook zo gaat behandeld worden. Doordat ik energieën tegelijkertijd kan waarnemen in verschillende realiteiten (quantum niveau), heb ik door de jaren heen ervaren dat het transformatieproces van de persoon hierdoor aanzienlijk op een kortere tijd kan versnellen en ook dat het lichaam en geest het aankunnen, vergeleken met de traditionele therapievormen die we tot vandaag kennen. Zie pagina Wie ben ik


Wat zijn de mogelijkheden om een Reading - Coaching te ontvangen?

Een Transformatieve Reading - Coaching is mogelijk in mijn praktijk te Wilrijk - Antwerpen, bij je thuis (verplaatsingskosten €1,15 per km) of Online via Zoom, WhatsApp of Skype.

Een Online Reading - Coaching is even accuraat en krachtig als bij een fysieke ontmoeting!
Een goede internet connectie is een vereiste en een hoofdtelefoon met kwalitatieve microfoon is van belang.

Voor een Online Reading of op verplaatsing: Zorg dat je niet gestoord wordt. Zodat onze energieën sneller met elkaar in verbinding kunnen komen. En om je een efficiënte Transformatieve Reading te kunnen laten ontvangen.Indien U nog vragen heeft, kan je mijn online contactformulier gebruiken of me telefonisch bereiken, ik beantwoord graag al uw vragen.