Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [1]


Na 2 mislukte pogingen voor een fijn lijntje boven de ogen met een voucher heb ik toch maar de stap gezet naar een duurdere optie. Blijkt dat het niet enkel om het bedrag gaat, maar om de volledige beleving. Goed ontvangen, voorzichtig behandeld, zonder pijn, goed gemonitord en uitgelegd wat wanneer gaat gebeuren, gerust gesteld en gekalmeerd (maar niet zenuwachtig na eerste deskundig gesprek en try-out), en nadien nog een lekkere kop thee om te ontspannen met Rosie op schoot, de schat. Wat ben ik blij dat ik het bij Rachel heb laten doen en wat ben ik blij met het resultaat. Het mocht niet te dik zijn voor mij en dat is exact wat ik nu zie in de spiegel. Ik voel me zelfzekerder als ik iemand aankijk, hoef me geen zorgen meer te maken dat mijn oogpotlood uitgelopen is, ik weet dat het perfect is wat de andere ziet. En symmetrisch! Wat daarvoor niet was... ik had twee verschillende afwerkingen. Bovendien moest ik de eerste (mislukte) keren ook 2x gaan: 1x met de voucher, 1x betalende retouche. Bij Rachel is het van de eerste keer helemaal in orde, hoewel er een mogelijkheid is voor retouche die ze aanbiedt, moest je toch een accidentje voorhebben, wat uiteraard altijd kan gebeuren. Indien je niet zeker bent, twijfelt of je er wel mee zal 'staan', gewoon DOEN! Je zal er zo tevreden over zijn, over het resultaat en over jezelf! Bedankt Rachel, je hebt me iets gegeven waardoor ik de mensen nu recht durf aankijken!
Kristin BaekelmansIk ben zelf bij New Creation terecht gekomen dankzij de vele positieve recensies hier op de site. Dus wil ik er nu zelf eentje schrijven voor de dames na mij... Ik kan maar één advies geven dames... gewoon doen! Ik had jaren geleden al eens permanente make-up laten zetten en de ervaring bij Rachel was een wereld van verschil. Met haar warme persoonlijkheid weet ze je als geen ander op je gemak te stellen. Ze is daarnaast super professioneel, heeft massa's ervaring en is perfectionistisch. Ik had een eerste afspraak voor mijn wenkbrauwen en was zo blij met het resultaat dat ik ineens ook een afspraak voor mijn ogen heb vastgelegd. Alweer... schitterend resultaat! Rachel luistert naar je wensen en koppelt dat aan haar ervaring... en het resultaat mag er wezen. En qua pijn... van de wenkbrauwen kan ik echt niet zeggen dat het pijn doet. Ogen is even op je tanden bijten bij de eerste lijntjes maar daarna valt dat heel goed mee dankzij het feit dat Rachel tijdens het werken continu verdooft. Zelden een zo mooie persoon ontmoet (letterlijk en figuurlijk dan). Ik zou blijven teruggaan maar vrees dat ik nu voor efkes klaar ben :-)
Nadine De Meyer
Beste Rachel,
Enkele weken geleden ben ik op aanraden van mijn dochter bij jou terecht gekomen. Zij had je, via een heleboel positieve recensies, gevonden op het internet. En ook ik heb niets dan lovende commentaar over jou! Een aangename, geruststellende kennismaking, een heel verstaanbare, deskundige uitleg en een vrijwel pijnloze behandeling, begeleid door mooie muziek op de achtergrond. Mijn lelijke 'permanente makeup' wenkbrouwen heb jij door 'microblading' toe te passen, omgetoverd tot een mooi natuurlijk paar! Het was op elk gebied een hele positieve ervaring, waarvoor ik je heel dankbaar ben. Ik beveel je dan ook met veel plezier aan iedereen aan!!! Ik zal zeker met jou nog contact opnemen in de toekomst.
Liliane Dons uit BornemNa een negatieve en vooral pijnlijke ervaring, toch terug de beslissing genomen om de permanente make up aan mijn ogen te laten verbeteren. Met een bang hartje. Maar wat een top ervaring was dit!!! Bijna pijnloos! Topresultaat! En dit bij een supervriendelijke dame die je op je gemak weet te stellen en een ontspannen babbeltje met je doet! Niet langer twijfelen, 1 adres New Creation is the place to be!!!!
Vanessa Schryvers uit SchildeBeste Rachel,
Ik wil je laten weten dat ik heel blij ben met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen. Spijtig dat ik gewacht heb tot ik de 70 reeds lang gepasseerd was... Ik heb je instructies perfect opgevolgd, met oogdoppen en al. Het resultaat is verbluffend en je ziet me gegarandeerd terug als e.e.a. bijgewerkt moet gaan worden. Bedankt! Antwerpen, Okkie
Okkie van den Broeck uit AntwerpenVele jaren geleden heb ik voor de eerste keer permanente oogmake-up laten zetten, met veel pijn en op 7 jaar tijd reeds 3 keer moeten laten herdoen (bijwerken niet meegerekend). Door omstandigheden moest ik een nieuw adres zoeken en via internet ben ik bij New creation terecht gekomen. WAT EEN VERSCHIL !! Van bij ons eerste telefonisch gesprek kreeg ik het gevoel dat het goed zat! Mijn angst voor die pijn bleek inderdaad ongegrond. Ik werd volledig begeleid en elke stap werd uitgelegd. Top-professionalisme, hygiëne, vriendelijkheid, geduld, het was er allemaal. U hebt er met mij een zeer dankbare en uiterst tevreden klant bij. Tot de volgende keer en nog eens bedankt.
Hilde De backer uit EdegemRachel weeral bedankt om zo'n mooi werk af te leveren . Eerst met de ogen en nu met mijn wenkbrauwen . Zeer vriendelijk en professioneel gedaan. Volledig vertrouwen in jou kunnen. Stelt je op je gemak neemt de tijd. Niet twijfelen Rachel is de beste.
Sandra Custers uit DuffelBen reeds jaren klant bij Rachel. 14 dagen geleden heb ik mijn eye liner boven en onder mijn ogen en mijn wenkbrauwen laten bijwerken. Weerom een verbluffend mooi resultaat. Nog maar eens het bewijs dat Rachel een kei in haar vak is. Zal nog jaren klant bij haar blijven want zij is de beste in haar vak.
ViviHet meest fantastische aan Rachel is dat ze u in een soort trance brengt , je beleefd de behandeling dus met andere woorden "zen" en zonder pijn! gewoon geweldig!!!
Dana Goosenaerts uit Merksem
Gisterenavond, na 5 jaar, terug laten bijwerken en opnieuw: pijnloos, perfect gedaan en een uitmuntende service. Een vriendin was er gisteren ook bij voor de eerste keer. Ze heeft me tot gisteren niet geloofd dat Rachel er in slaagt om alles pijnloos te laten verlopen. Het verloopt zo relaxed dat je het gevoel krijgt dat je in een massagesalon bent. Een echte aanrader!
Greet Slegers uit HobokenWat een ervaring! Ik was heel nerveus voor de plaatsing van de permanente oog make up. Tijdens het voortekenen hield ik letterlijk mijn adem in. Maar eenmaal op de tafel, liggend onder een warme handdoek, begeleid door Rachel haar aangename stem kwam ik volledig tot rust. De plaatsing voelde als een oogmassage, geen pijn, geen lastig druk gevoel. Ik deinde mee in een totale rust op Rachel haar stem! Rachel heeft oog voor perfectie en voor de totale mens. Hartelijk dank!
Isabelle Fertinel uit HobokenIk heb verleden maand mijn wenkbrauwen laten bijwerken. De eerste krasjes doen een beetje pijn maar na enkele min. is het al veel minder. Een 2tal uur een beetje een branderig gevoel maar daarna niets meer gevoeld en is heel mooi genezen. Het resultaat is heel natuurlijk en ik ben supercontent. Nog eens bedankt voor de vriendelijke ontvangst en de profesionele behandeling!
Boeckx Hilde uit BoomIk liet een permanente eyeliner zetten op men bovenste wimperlijn.
Weeral een verbluffend mooi resultaat.
Ik ben super super tevreden, het is prachtig.
Hoe professioneel kan je zijn !!!!!!
Niet te vergeten : de leuke babbel met Rachel !!
Bedankt, Rachel
Marleen Hellemans uit MechelenIk heb een Permanent make up gehad aan ogen en wenkbrauwen. Door een persoonlijk probleem niet dadelijk een recensie geschreven maar nu neem ik toch de tijd om alles wat hier in het gastenboek wordt geschreven te beamen, geen pijn gevoeld, aangename sfeer, vriendelijke dame en ben nog steeds heel tevreden over het mooie resultaat, krijg er regelmatig complimentjes over.
Ik ben een zeer tevreden klant en graag wil ik Rachel aan iedereen aanraden die de perfecte PMU zoekt.
Vriendelijke groetjes
Desaeyere Suzy uit DeurneEind September heb ik uiteindelijk beslist om permanente make -up te laten plaatsen van mijn wenkbrauwen daar deze heel dun en licht zijn en ik ze steeds moet bijkleuren nu ik geen bril meer moet dragen wou ik meer expressie in mijn gelaat, ik wou dit al zo lang maar had nog nooit een echt mooi natuurlijk resultaat gezien tot ik iemand ontmoette bij wie dit was gedaan door Rachel Yung van New Creation, ik ben zo blij dat ik dit uiteindelijk na veel twijfelen heb laten doen ik voel mij super goed met het mooie resultaat waar ik al zo lang naar verlang, Rachel is een hele lieve Dame die weet wat ze doet en heel professioneel werkt.
Ik kan alleen mar zeggen aan iedereen die overweegt dit te laten doen, zeker niet twijfelen, zoek niet verder hier ben je aan het goede adres ik voel mij alvast super gelukkig dus Doen zou ik zeggen. Dank aan Rachel voor het mooie resultaat, ik voel mij super!!!
De Ben Christiane uit KruibekeIn de helft van juni heb ik na enige tijd opzoekwerk mijn ogen permanent laten tatoeëren bij Rachel. Ik heb nog maar zelden zo een professional aan het werk gezien. Ze stelt je onmiddellijk gerust, let gedurende de gehele tijd op je lichaamstaal en houding. Praat continu tegen je zodat je automatisch vanzelf in ontspannen modus gaat. Bijgevolg is de behandeling aan de ogen quasi pijnloos. Wat een heerlijk gevoel ondanks de vele negatieve commentaren die ik al had gehoord van vrienden die ergens anders hun ogen hadden laten doen.
Na een 3 à 4 weken ging ik vlug even op controle om mijn ogen te laten nazien door Rachel, ik was er zeker van dat er niets meer moest aan gebeuren, maar perfectionistisch dat Rachel is, zag ze toch nog iets aan mijn onderste ooglid zodat ze het toch nog bijgewerkt heeft. Ik heb ondertussen al van heel veel mensen complimenten gekregen dat mijn ogen mooi gedaan zijn, met een strakke hand en heel professioneel. Je krijgt hier echt kwaliteit voor je geld en zo hoort het ook. Ondertussen heb ik ook al veel mislukte tatoeages gezien van mensen die hun ogen hebben laten doen door iemand anders (dikwijls een heel pak goedkoper) en dat is jammer, het is uiteindelijk voor jaren bedoeld, en het is in je aangezicht, dus het MOET perfect zijn. Ik kan Rachel alleen maar positief aanbevelen aan iedereen die het mij vraagt.
Monteyne Chris uit MortselIk heb in vorig jaar in mei permanente eyeliner boven en onder laten aanbrengen door Rachel. Nu, een jaar later ben ik nog zeer tevreden over het resultaat! Ik was op zoek naar iemand die perfectionistisch was en zeer goed werk afleverde omdat je je toch laat tatoeëren in je gezicht. Op basis van dit gastenboek heb ik gekozen voor New Creation! Iedereen sprak vol lof over Rachel haar werk, en niemand heeft er over gelogen! Rachel bedankt voor de super goede begeleiding en het geleverde resultaat! Ik kom zeker terug!
Faes Leen uit Hoogstraten

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende