Prins Boudewijnlaan 321
2610 Wilrijk (Antwerpen)
België
Tel: +32 (0)497 40 20 20
Ook op zon- en feestdagen mits toeslag van €20 • Home
 • Infoboek
 • Tarieven
 • Speciale Actie
 • Gastenboek
 • Contacteer ons
 • Overige

 • Permanente Make-Up
 • Inleiding
 • Voor en Na foto's
 • Uw Behandeling / Video
 • Vragen & Antwoorden
 • Garantie
 • Verwijdering PMU
 • Tarieven
 • Kies een specialiste
 • Wetgeving
 • Speciale Actie
 • Klanten Ervaring
 • Kadobon
 • Definitieve Ontharing
 • Medische Tatoeage
 • Gelaatsverjonging
klik hier voor tattoo afbeeldingen


BEAUTY TIPS

Tips en Truuks
om uw schoonheid
te verbeteren


OPENINGSUREN:
Alle dagen open

Maan  : 10u-16u
Dins    : 10u-16u en 18u-20u
Woens: 10u-16u en 18u-20u
Donder: 10u-16u
Vrij      : 10u-16u
Zater   : 10u-16u
Zon     : 10u-15u

Enkel na telefonisch afspraak

Scan QR-code voor de MOBIELE Website

Deel deze site met je Facebook vrienden!
Permanente Make-Up

 • Voor en Na foto's
 • Bekijk onze Video
 • Speciale Actie
 • Lees ervaring van klantenMeest Gestelde Vragen over Permanente Make-Up
A.   Wie is Uw specialiste in permanente make up?
1.   Doet het pijn?
2.   Voor wie is permanent make-up geschikt?
3.   Hoe lang blijft permanent make-up zitten?
4.   Zijn de naalden hygiënisch?
5.   Waar moet ik op letten vóór de behandeling?
6.   Hoe gaat een behandeling in zijn werk?
7.   Hoe lang duurt de behandeling?
8.   Gaat de huid zwellen na de behandeling?
9.   Hoe verloopt de nabehandeling?
10. Hoeveel weken moet er zitten tussen de 1ste en 2de behandeling?
11. Waarom moet ik een nabehandelingen laten doen?
12. Wat is de kwaliteit van de pigmenten?
13. Is het mogelijk om aan de binnenkant van het onderste ooglid permanente make up te plaatsen ?
14. Kan ik mijn lippen vergroten met permanent make-up?
15. Kan ik contactlenzen dragen na de behandeling?
16. Waarom bestaan er grote prijsverschillen tussen verschillende instituten?
17. Ik heb Permanente Make up elders laten plaatsen, maar ben niet tevreden. Kan ik geholpen worden?
18. Kan ik eerst op consultatie komen?
19. Wat is het verschil tussen permanente make-up en tatoeages ?
20. Wat is een informed consent?
21. Hebt u last van een koorstlip (herpes simplex) ?
22. Gebruikt U medicijnen?
23. Kan permanente make-up geplaatst worden tijdens een zwangerschap?
24. Bent u diabetes?
25. Ik ben een MRI patiënt, mag ik PMU laten uitvoeren?
26. Is er parkeergelegenheid bij de praktijk aanwezig?
27. Ik heb een afspraak gemaakt en ben verhinderd, wat nu?


Wie is Uw specialiste in permanente make-up ?
Rachel Yung permanente makeup voor ogen - eyeliner, lippen - lipliner en wenkbrauwen
Uw specialiste 'Rachel' heeft reeds talloze klanten tevreden gesteld. Persoonlijke benadering, doch professionele aanpak, kleuradvies, vakkennis, jarenlange ervaring, in combinatie met haar Oosterse Artistieke gaven en haar Passie voor het vak zijn haar Sterkste Troeven! De perfecte afwerking, kwaliteit, hygiëne en haar oog voor detail zijn haar prioriteit!

1. Doet het pijn?
Tijdens de behandeling wordt U door Rachel bij elke stap begeleidt en gerustgesteld, hierdoor is de behandeling veiliger, vrijwel pijnloos, draaglijker en volkomen risicoloos. Zie video en/of lees de reacties van onze klanten. Het is mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen, indien u wenst in contact te komen met onze behandelde klanten.
top
2. Voor wie is permanent make up geschikt?
 • Omdat PMU volledig veilig is, is deze geschikt voor iedereen met een gevoelige en/of allergische huid, want PMU veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen.
 • Als U geen tijd heeft, of wilt maken, om u op te maken.
 • Wanneer U dunne of geen wenkbrauwen meer heeft.
 • Als U smalle lippen, vage contourlijnen, geen strakke liplijn heeft.
 • Voor sportieve mensen die er toch perfect uit willen zien.
 • Wanneer U elke morgen opgemaakt uit bed wilt stappen.
 • Voor mensen met een allergie bij gewone make-up.
 • Bent U slechtzienden, bril of lensdrager en vindt U het moeilijk om uzelf op te maken, ook dan is Permanent makeup uitermate geschikt.
top
3. Hoe lang blijft permanente make up zitten?
Uw permanent makeup zal in de loop der tijd vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Over het algemeen blijft permanent makeup 2 tot 5 jaar zitten. De huid van ieder individu is anders, waardoor bij sommige mensen de pigmentatie meer dan 10 jaar zichtbaar blijft.
top
4. Zijn de naalden hygiënisch?
Bij elke behandeling worden nieuwe steriele naalden en naaldkapjes gebruikt om steriliteit en hygiëne te garanderen. De naald wordt in het bijzijn van de klant uit de verpakking gehaald, welke na gebruik vernietigd worden. Wij werken volgens strikt hygiënische normen.
top
5. Waar moet ik op letten voor de behandeling?
 • Eet goed van te voren, sommige mensen worden tijdens de behandeling een beetje licht in het hoofd (door spanningen) de grootste fout is dat de mensen van te voren weinig tot niets hebben gegeten.
 • Minimaal 24 uur van tevoren geen alcohol gebruiken. Alcohol maakt het bloed dunner, waardoor het pigment minder goed zal hechten.
 • Ruim 24 uur vóór de behandeling geen bloedverdunnende medicatie (bv: aspirine, aspegic, sedergine...) in te nemen. Pijnstillers met paracetamol (dafalgan, perdolan, panadol...) is toegestaan .
top
6. Hoe gaat een behandeling in zijn werk?
Voorafgaand aan Uw behandeling nemen wij voldoende tijd om met U de kleurkeuze, vorm en stijl te bespreken en voor te bereiden. Er wordt altijd eerst met makeup voorgetekend! Nadat de huid verdoofd is met een crème begint de pigmentatie. Vlak na de behandeling lijkt uw kleur donkerder dan hoe het uiteindelijk zal zijn, dit omdat de juiste kleur zich nog moet ontwikkelen als gevolg van het huidvernieuwingsproces.

Wij geven U uitvoerige instructies die U ook schriftelijk worden meegegeven betreffende de nabehandeling van Uw pigmentatie, indien U deze goed naleeft zal U vrijwel geen enkele hinder ondervinden en zal Uw huid zich probleemloos herstellen. Bekijk video hoe een permanente make-up behandeling bij ons verloopt.
top
7. Hoe lang duurt de behandeling?
Bij de eerste plaatsing duurt de behandeling 1 1/2 uur tot 2 uur (incl. bespreking, voortekenen en pigmenteren). Een nabehandeling duurt circa 1/2 uur tot 1 uur.
top
8. Gaat de huid zwellen na de behandeling?
Ons ervaren specialiste heeft een aangename behandeltechniek ontwikkelt waardoor zwelling tijdens de behandeling zéér zelden voorkomt. Wij gebruiken tevens vakkundig de nieuwste digitaal apparaat, welke tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en de nieuwste verdovingscréme gebruikt.
U kunt meteen na de behandeling uw dagelijkse activiteiten verderzetten en met de auto rijden.
top
9. Hoe verloopt de nabehandeling?
Op de huid wordt na afloop van de behandeling een zachte helende creme aangebracht. Door deze thuis gedurende 3 à 7 dagen regelmatig aan te brengen met een wattestaafje heelt de huid snel. Korstjes of indien goed nabehandeld de vliesjes dienen er vanzelf af te komen.
Niet krabben! U riskeert een infectie en krabt het geplaatste pigment mee af. Deze factoren kunnen leiden tot een onregelmatige pigmentatie. Totdat de huid genezen is , mag U na de behandeling op het gepigmenteerd gedeelte NIET reinigen met zeep, shampoo of reinigingsmelk en vermijd de eerste week de zon, zonnebank, zee, sauna, whirlpool, jacuzzi, zwembad.
top
10. Hoeveel weken moet er zitten tussen de 1ste en 2de behandeling?
De huid is van binnenuit na 3 - 3,5 week herstelt is. Na 1 week ziet het er genezen uit, maar de huidcellen dient zich binnenin nog uit te repareren. Het is dus raadzaam om de 2de behandeling na 4 weken te plannen.
Wij werken met pharmapigmenten die kleur vormen in samenwerking met je eigen pigment. Dit heeft als voordeel dat ze er natuurlijk uitzien in harmonie met uw persoonlijke huidskleur, maar het heeft tijd nodig om te vormen.
top
11. Waarom moet ik een nabehandelingen laten doen?
Dat doen wij omdat stelselmatig opbouwen steeds beter is dan te proberen van de eerste keer het eindresultaat te bekomen. Beter een tweede of desnoods een derde pigmentatie om een mooier en kleurvaster resultaat te verkrijgen. Permanente make up techniek is verschillend dan de agressievere tattoeage techniek. De diepte van de naald gaat tot in de bovenste laag van de lederhuid. De werking van de lymphe kan dan de vreemde stoffen af stoten. Dus voor Uw eigen welzijn beter secuur en aanpassend werken.
top
12. Wat is de kwaliteit van de pigmenten?
Het eindresultaat van permanente makeup wordt in belangrijke mate bepaald door de aangewende pigmenten. Kwaliteit is daarom voor ons een absolute vereiste. In de pharmapigmenten worden uitsluitend zuivere farmaceutische kleurstoffen en additieven verwerkt. Bovendien voldoen de pigmenten aan de strengste Europese normen. Zij zijn absolute veilig te gebruiken. top
13. Is het mogelijk om aan de binnenkant van het onderste ooglid PMU te plaatsen ?
Het is zowel mogelijk aan de binnenkant en/of tegen het wimperrand van het onderste ooglid permanente make up te plaatsen. Er is tevens GEEN enkel risico verbonden tijdens de behandeling! Uw specialiste 'Rachel' heeft door haar uitgebreide kennis en jaren lange ervaring een unieke methode ontwikkeld, waarbij de behandeling zeer vlot en vooral bijzonder veilig verloopt.
top
14. Kan ik mijn lippen vergroten met permanente make up?
Het idee kan inderdaad gewekt worden dat een lip iets groter is als er een lijntje tegen de eigelijke liplijn gezet wordt. Maar er zijn grenzen! Zo spreekt met van een 'white roll' boven de bovenlip. Een wit randje dat meestal wat licht opvangt, precies boven de rand van de eigen bovenlip. Het is raadzaam niet over deze 'white roll' te gaan voor het mooiste resultaat Vooral als U dan de lip laat inkleuren met een mooie frisse tint kan het effect verkregen worden dat de lippen wat ronder en voller zijn.
top

15. Kan ik contactlenzen dragen na de behandeling?
Indien U contactlenzen draagt, breng Uw bril mee de dag van de behandeling. Contactlenzen kunt U weer dragen éénmaal er geen korstjes meer zijn .
top
16. Waarom bestaan er grote prijsverschillen tussen verschillende instituten?
Een permanente make-up behandeling is niet goedkoop, maar het wil niet zeggen dat je dan maar een goedkope permanent make-up behandeling moet nemen omdat het dan beter betaalbaar is. Dit is uw gelaat en een goedkopere behandeling is geen koopje als het eindresultaat dan minder bevredigend is. Er zijn mensen die permanente make up uitvoeren en geen of slechte kwalitatieve opleiding hebben genoten met alle gevolgen vandien. Zoals het spreekwoord zegt 'goedkoop is duurkoop' , in sommige gevallen moet u het laten corrigeren/verwijderen door een andere specialist en kost u het uiteindelijk veel meer.
top
17. Ik heb Permanente Make up elders laten plaatsen, maar ben niet tevreden. Kan ik geholpen worden?
20% van onze klanten komen bij ons terecht om foutieve permanente makeup te corrigeren die door iemand anders geplaatst is. In plaats van het mooie resultaat te bekomen waar zij naar gestreefd hebben, hebben zij onaantrekkelijke lijnen rond hun lippen en/of ogen en/of wenkbrauwen en/of verkeerde kleuren. Het ergste is, dat zij elke dag door in de spiegel te kijken er aan herinnerd worden. Gelukkig kunnen wij het bij de meeste gevallen corrigeren, en perfect op kleur brengen.
top
18. Kan ik op consultatie komen?
Als U wenst kan U na telefonische afspraak op consultatie komen. Dit kan U helpen het vertrouwen te bekomen in de behandeling. Wij beantwoorden graag al Uw vragen en kunnen dan rekening houden met Uw persoonlijke wensen. Tevens wordt een nauwkeurig voorbeeld getekend met een make-up potlood, zodat u meteen in de spiegel kan bekijken wat het resultaat zal worden. U betaalt hiervoor 20€. Consultatie duurt circa 30 à 45 minuten.
top
19. Wat is het verschil tussen permanente makeup en tatoeages ?
Op het oog lijkt permanente make up hetzelfde als tatoeëren. De naalden van permanente make-up voorkomt dat het pigment te diep in de huid wordt ingebracht. Hierdoor vervaagt de permanente make-up in de loop van de jaren. Bij tatoeage gaat de naald in de diepere huidlagen. Het pigment hoopt zich op in het onderhuidse vetweefsel. Doordat het pigment ingekapseld wordt door vetcellen zal het pigment dan ook niet vervagen.
top
20. Wat is een informed consent?
Een informed consent is een lijstje met vragen die wordt voorgelegd voordat U met een permanente make up begint. Wij nemen tevens alle contra-indicaties met U door, dit omdat permanente makeup in combinatie met een aantal medicijnen of ziekten niet aan te raden is. Ook zijn er in sommige gevallen voorzorgsmaatregelen aan te bevelen.
top
21. Hebt u last van een koorstlip (herpes simplex) ?
Als er regelmatig een uitbraak voorkomt is het af te raden een lippigmentatie te laten voeren. Er zit rond de lippen al littekenweefsel ten gevolge van eerdere wondjes. Op deze plaatsen zal het pigment moeilijker pakken, met als gevolg dat er een rafelige lipliner ontstaat.
Als de koorstlip af en toe voorkomt (1 tot 2 maal per jaar) is een liplijn geen probleem. U moet wel de nodige maatregelen in acht nemen (1 week voor de PMU behandeling Zovirax tabletten innemen, + 1 week nabehandelen met Zovirax créme).
top
22. Gebruikt U medicijnen?
Medicijnen kunnen van invloed zijn op de behandeling en het eindresultaat. Door medicijnen met bloedverdunners zal het pigment minder goed door de huid worden vastgehouden. U wordt geadviseerd om ruim 24 uur vóór de behandeling en tot 4 uur na de behandeling geen bloedverdunners (bv: aspirine, aspegic, sedergine...) in te nemen.
Pijnstillers met paracetamol (dafalgan, perdolan, panadol...) is toegestaan .
Medicijnen voor acne (bv: Roaccutane) of eczeem maken de huid dunner, eerst de kuur afmaken alvorens te pigmenteren.
top
23. Kan permanente make-up geplaatst worden tijdens een zwangerschap?
Ja, hoewel hier een aantal extra regels voor zijn. Tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap is het af te raden om PMU te plaatsen. In deze periode is de bevruchting net een feit en de embryo is nog zeer teer en fijngevoelig. Na deze periode is er voldoende ontwikkeling van het ongeboren kind en is het mogelijk om PMU veilig toe te passen!
top
24. Bent u diabetes?
Bij diabetes, suikerziekte, is semi-permanente make-up afgeraden, omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor treden er vaak kleurverschillen in het pigment op en is het resultaat niet mooi.
top
25. Ik ben een MRI patiënt, mag ik PMU laten uitvoeren?
Er zitten kleine metaalspoortjes in kleuren die bij MRI-scans lokaal tot een warmere of roodachtige huid kunnen leiden. Er kunnen soms ook lichte verbrandingen ontstaan. Dat is wel sterk afhankelijk of de PMU zich al dan niet in het onderzoeksgebied bevinden. Buiten het onderzoeksgebied zijn de risico's gering. Bij twijfel raadpleeg uw arts.
top
26. Is er parkeergelegenheid bij de praktijk aanwezig?
Wij zijn vlot bereikbaar en beschikken over een eigen Parking. Indien u met het openbaar vervoer komt, Bus 32 (halte Frans Van Dunlaan) stopt vlak bij de deur!
top
27. Ik heb een afspraak gemaakt en ben verhinderd, wat nu?
We proberen de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.
Als U een afspraak hebt gemaakt, en U bent verhinderd door omstandigheden, gelieve dit ten laatste 48 uur van te voren weten. Op deze manier kunnen wij nog andere mensen op uw plaats zetten. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om voor de gereserveerde tijd kosten in rekening te brengen.
top


 • Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze behandelingen, nieuwigheden, interessante acties


Indien U nog vragen heeft, kunt u ons online contactformulier gebruiken of ons telefonisch bereiken, wij beantwoorden graag al uw vragen. Indien gewenst, kan u een afspraak maken voor een informatieve gesprek, en overtuig uzelf van onze professionele en hygiënische aanpak.


New Creation - Prins Boudewijnlaan 321, 2610 Wilrijk - België - Tel: +32 (0)497 40 20 20
(GRATIS bellen met VIBER via Wifi of 3G voor smartphone gebruikers)

Afspraken mogelijk op zondag en feestdagen mits toeslag van €20
Terug naar boven


Pagina's betreffende Permanente Make-Up
  Inleiding PMU Foto's voor en na Speciale actie Uw behandeling + Video Vragen & Antwoorden over PMU Garantie
  Cadeaubon Rondleiding Klanten Ervaring Alles over PMU in een E-boek Tarieven alle behandelingen Verwijderen van PMU