Prins Boudewijnlaan 321
2610 Wilrijk (Antwerpen)
BelgiŽ
Tel: +32 (0)497 40 20 20
Ook op zon- en feestdagen mits toeslag van Ä20 • Home
 • Infoboek
 • Tarieven
 • Speciale Actie
 • Gastenboek
 • Contacteer ons
 • Overige

 • Permanente Make-Up
 • Inleiding
 • Voor en Na foto's
 • Uw Behandeling / Video
 • Vragen & Antwoorden
 • Garantie
 • Verwijdering PMU
 • Tarieven
 • Kies een specialiste
 • Wetgeving
 • Speciale Actie
 • Klanten Ervaring
 • Kadobon
 • Definitieve Ontharing
 • Medische Tatoeage
 • Gelaatsverjonging
klik hier voor tattoo afbeeldingen


BEAUTY TIPS

Tips en Truuks
om uw schoonheid
te verbeteren


OPENINGSUREN:
Alle dagen open

Maan  : 10u-16u
Dins    : 10u-16u en 18u-20u
Woens: 10u-16u en 18u-20u
Donder: 10u-16u
Vrij      : 10u-16u
Zater   : 10u-16u
Zon     : 10u-15u

Enkel na telefonisch afspraak

Scan QR-code voor de MOBIELE Website

Deel deze site met je Facebook vrienden!
Permanente Make-Up

 • Voor en Na foto's
 • Bekijk onze Video
 • Speciale Actie
 • Lees ervaring van klanten

Het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid
bekijk video permanente make-up 
behandelingen op volgende pagina
Bekijk video hoe een permanente make-up behandeling bij ons verloopt
Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken.
Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make up dť oplossing.
Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit.

Permanente makeup kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer! Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.
Een professionele uitvoering is een must !

Rachel Yung permanente makeup voor ogen - eyeliner, lippen - lipliner en wenkbrauwen
Uw expert 'Rachel' heeft reeds talloze klanten tevreden gesteld. Persoonlijke benadering, doch Professionele aanpak, kleuradvies, vakkennis, jarenlange ervaring, in combinatie met haar Oosterse Artistieke gaven en haar Passie voor het vak zijn haar Sterkste Troeven!
Zij begeleidt U tijdens de behandeling en stelt u tegelijkertijd gerust, hierdoor is de behandeling veiliger, vrijwel Pijnloos, draaglijker en volkomen risicoloos. De perfecte afwerking, Kwaliteit, HygiŽne en haar oog voor detail zijn haar Prioriteit!

Bekijk onze video of lees de reacties van onze klanten.
Doordat er gebruik wordt gemaakt van uitsluitend de beste pigmenten en de allernieuwste apparatuur bent u verzekerd van het kwaliteit en het allerbeste resultaat.
Tevens is er een uitgebreide keuze van meer dan 80 kleurpigmenten om al uw wensen tegemoet te komen.

Hoe wordt permanent make-up aangebracht ?
Bij permanent make-up wordt door middel van een steriele ultra-dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. U kunt permanent makeup laten aanbrengen voor:
Wenkbrauwen Microblading ~ 3D Haartjes techniek of inkleuren (schaduw techniek)
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanent make up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauw kunnen eveneens met permanent makeup worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanent make-up wordt uw gezicht weer compleet.
Samen met u kijken wij eerst naar de vorm van uw gelaat. Tekenen vervolgens de wenkbrauwen in zodat u kan zien hoe de vorm van de wenkbrauwen gaat worden.
Tijdsduur van de behandeling ca 2 uur.
natuurlijke wenkbrauwen
wenkbrauw creŽren microblading
haartjes techniek
Eyeliner
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanent makeup kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eye liner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen oogmake-up.
Hier wordt weer gekeken naar het model van het gezicht en de ogen, alsmede de oogopslag. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak. De eyeliner kan zowel op het onderĖ als bovenooglid worden aan gebracht.
Tijdsduur van de behandeling ca 1Ĺ uur.
permanente eye liner
eyeliner make-up
oog makeup
onder eyeliner permanente eye liner
eyeliner make-up
oog makeup Ter attentie: Het is zowel mogelijk aan de binnenkant en/of tegen het wimperrand van het onderste ooglid permanente make up te plaatsen. Er is tevens GEEN enkel risico verbonden tijdens de behandeling! Uw specialiste 'Rachel' heeft door haar uitgebreide kennis en jaren lange ervaring een unieke methode ontwikkeld, waarbij de behandeling zeer vlot en vooral bijzonder veilig verloopt.
Lipliner
Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner is de door u gewenste kleur, maar ook voor een natuurlijke lip liner die aansluit bij die van uw eigen lippen met als resultaat een prachtige volle mond, ook zonder lipstick.
Hier wordt van tevoren de nieuwe lip lijn getekend en kan elk gewenst model en correctie worden aangebracht.
Tijdsduur van de behandeling ca 1Ĺ uur.
lippenlijn
lipliner
lipcontour
Opvullen gehele lippen (Full Lips)
Inkleuren van de lippen is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up en in de Verenigde Staten zeer frequent uitgevoerd! De lippen worden volledig gepigmenteerd. Men hoeft dus geen lipstick meer te gebruiken.Geen uitlopers van lipstick meer in de rimpels rond de mond.
Simpelweg altijd mooi gekleurde lippen. En als men toch een andere kleur wenst dan kan altijd lipstick aangebracht worden. Klanten die bijna geen rode lippen meer hebben kunnen kiezen voor een natuurlijke tint. Tijdsduur van de behandeling ca 1Ĺ uur. lippen volledig inkleuren


Permanente make up behandeling is reeds mogelijk vanaf 190 Euro
(incl. nabehandelingen)
zie tarieven • Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze behandelingen, nieuwigheden, interessante acties


Indien U nog vragen heeft, kunt u ons online contactformulier gebruiken of ons telefonisch bereiken, wij beantwoorden graag al uw vragen. Indien gewenst, kan u een afspraak maken voor een informatieve gesprek, en overtuig uzelf van onze professionele en hygiŽnische aanpak.


New Creation - Prins Boudewijnlaan 321, 2610 Wilrijk - BelgiŽ - Tel: +32 (0)497 40 20 20
(GRATIS bellen met VIBER via Wifi of 3G voor smartphone gebruikers)

Afspraken mogelijk op zondag en feestdagen mits toeslag van Ä20
Terug naar boven


Pagina's betreffende Permanente Make-Up
  Inleiding PMU Foto's voor en na Speciale actie Uw behandeling + Video Vragen & Antwoorden over PMU Garantie
  Cadeaubon Rondleiding Klanten Ervaring Alles over PMU in een E-boek Tarieven alle behandelingen Verwijderen van PMU